Dominee Kenneth kross nieuwe directeur van Shalom Radio & TV

 In Christelijk Nieuws

De welbekende dominee Kenneth Kross van het Israël Comité Suriname(ICS) is sinds 1 juni 2018 de nieuwe directeur van Shalom Radio en Televisie. Het station werd in de afgelopen periode geleid door het bestuur van stichting Evangelie Radio en Televisie Suriname(ERETS). Patrick Tanck, bestuurslid, was belast met de dagelijkse leiding.

 

Voor Kross is het een enorme uitdaging. De directeur die ook uit het bedrijfsleven komt en docent is op het I.O.L, wil het station naar grotere hoogten brengen. “Shalom moet overal in Suriname te horen zijn. Mensen kunnen ons al volgen via het internet, maar we willen ook steunzenders plaatsen in de districten zodat iedereen het evangelie van Christus kan volgen via radio en televisie. Daarnaast moeten mensen ook kunnen genieten van degelijke films en programma’s. Ook willen wij in de komende tijden veel aan eigen producties doen voor wat televisie betreft,” benadrukt de nieuwe directeur.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt