Lancering Internet LIVE TV Streaming worldwide

 In

Het christelijk Radio en Televisie station, Shalom Radio en Tv, is vandaag, Hemelvaartsdag, gestart met televisie op internet. Wereldwijd kunnen bezoekers op net de televisie uitzendingen van kanaal 31.1 volgen.
De bedoeling van deze ontwikkeling is om eenieder, ongeacht waar ter wereld dan ook, te bereiken met het evangelie. In gesprek met Public Nieuws zegt de televisie manager Sadiek Soetowidjojo dat het een mijlpaal is. “ Het is de eerste christelijke zender vanuit Suriname die via het net televisie beelden uitzendt,” zegt Soetowidjojo.
Het station dat onder stichting ERETS valt, heeft ook een vernieuwde website geïntroduceerd. Op de website van Shalom Radio en Tv kunt u nu los van het streamen van radio en televisie uitzendingen, ook de geschiedenis van het station volgen. Elke dag is een bemoedigende tekst op de site en ook kan men kennismaken met de crew van de christelijke omroep.
Volgens Soetowidjojo zal in de komende tijden meer gewerkt worden aan eigen producties op ShalomTV . De programma’s “Gospeltalent” dat verzorgd wordt door Jerrel Harderwijk en “De getuigenis van…” met Leandro Martosjoewiknjo, zijn nu de twee eigen producties van het Station.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
  • https://worldstreaminglive.com/proxy/radioshalom/stream
  • Shalom