Optiek Ninon

 In Uncategorized
 
Optiek Ninon is een optiek speciaalzaak met meer dan 40 jaar ervaring.
Met zes filialen zijn wij de grootste op de Surinaamse markt. Wij van Optiek Ninon vinden het belangrijk dat een ieder goed zicht heeft, om optimaal te kunnen functioneren. Wij dragen daaraan bij door middel van gratis oogmetingen door opgeleide opticiens. Ook bieden wij een variatie aan contactlenzen en optische brilmode en maken het tot onze taak om je vriendelijk en professioneel advies te bieden. Met een bril van Optiek Ninon laat je zien wie je bent. Ga je voor de klassieke moderne of super trendy look? Bij Optiek Ninon vind je precies de bril die bij jouw persoonlijkheid past.
Zwartenhovenbrugstraat
Bellen op : 411-257
Paramaribo
We have 3 Optiek Ninon shops.
Optiek Ninon Centrum Zwartenhovenbrugstraat naast RoopRam
Optiek Ninon Hermitagemall
Optek Ninon Nickerie Doerga Mall
Optiek Ninon Lelydorp
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
  • https://worldstreaminglive.com/proxy/radioshalom/stream
  • Shalom